İZMİR / ÇEŞME - Hayriye Nuri Ertan İlkokulu

Hayriye Nuri Ertan İlkokulu

Reisdere Mahallesi 6033 Sokak No 2 Çeşme/İZMİR
Vizyon
Öğretmen, öğrenci ve çalışanlarının bu okulda bulunmaktan mutluluk duyduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün ortak değerimiz olduğu, öğrencilerin kendilerini değerli ve önemli hissettiği, velilerin görüşlerinin önemsendiği ve memnuniyetlerinin sağlandığı, teknoloji ile eğitim - öğretim araçlarının en iyi şekilde kullanıldığı, çevreye duyarlı, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılan, milli kültürümüzü benimsemiş öğrenciler yetiştirerek Çeşme de örnek ve lider bir okul olmak hedefimizdir.
Misyon
Türk Milletinin millî, ahlâki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, araştırmacı, soran, sorgulayan, inançlı, kararlı, cesur, çalışkan, disiplinli, katılımcı, yaratıcı, yapıcı, bireysel ilgi ve yeteneği dikkate alınan,akıl ve bilimi rehber edinen öğrenciler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında 27 Aralık Atatürk Koşusunda tüm dallarda ilçe birinciliği Çeşme´de Kitaplarla Sörf Projesinde İlköğretim okulları arasında verilen altı ödülden üçünü okulumuz öğrencileri almıştır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:45-12:10 12:10-13:00 ARASI ÖĞLE YEMEĞİ ARASI 13:00-14:35
Lojman
1 -
Ulaşım
İzmir Üçkuyular ve Yeni Garajdan Ildırı otobüsleri okulumuz önünden geçmektedir. Alaçatı ve Çeşme´ye yazın yarım saat,kışın bir saat ara ile minübüs gitmektedir.
Reisdere 6033 sokak no:2
Okulumuz İzmir´e 85, Çeşme´ye 12, Alaçatı´ya 5 km. uzaklıktadır.