İZMİR / ÇEŞME - Hayriye Nuri Ertan İlkokulu

Eyl

Toggle navigation T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İZMİR / ÇEŞME - Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Anadolu Lisesi

TEKNOFEST İZMİR

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’dan  sonra muhteşem yolculuğuna İzmir’de devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizin üç büyük şehrinde gerçekleştirilen festivalin üçüncü ve son durağı Ege’nin incisi İzmir’de olacak. Festival, 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Tam bağımsız bir Türkiye için “Milli Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla milyonları kucaklayıp bir araya getiren TEKNOFEST İzmir, coşkuyu ve heyecanı yine göklere taşıyacak.

27 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanında gerçekleştirilecek TEKNOFEST İZMİR ziyaretçi kayıtları başladı.

Başvuru için https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/izmir/… http://mth.tc/TEKNOFEST-izmir

20-09-202320-09-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin Yayın: 20.09.2023 - Güncelleme: 20.09.2023 22:37 - Görüntülenme: 103 Kaynak: https://twitter.com/izmir_ilmem/status/1702338945227587624?s=48   Beğen | 15  kişi beğendi Geri Bildirim Etiketler : TEKNOFEST İZMİR ziyaretçi kayıtları başladı ,

Alaçatı Mahallesi 11075 Sokak No1 Çeşme/İZMİR - 2327160255

M.E.B © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı başarılı ve sağlıklı bir yıl olarak geçmesi dileğiyle..

Haz

4.siniflarimiz mezun oldu ve en başarılı ilk üç öğrencimiz ödüllerini aldı. Hayatları başarıyla dolu ,yolları açık olsun..

Haz

Okulumuzda Bilişim sınıfımızın açılışı yapılıp, Resim sergisi açılışı, bölgelerimizi tanıyalım kermesi ve kitap okuma etkinliği yapıldı.

May

izmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Geleceğin yazarları projesi  küçük eller küçük kalemler okulumuzun e-kitap 'ı

May

4B sinifimiz bu dönem mezun oluyorlar . Tebrik ediyor ,bundan sonraki okul hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

4A sinifimiz bu dönem mezun oluyorlar . Tebrik ediyor ,bundan sonraki okul hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Anneler günü kutlu olsun

Mrt

4.sınıf öğrencilerimiz Hayatın Anlamı Kitap projesi kapsamında Yazar Defne ONGUN MüMiNOĞLU ile söyleşi etkinliğine katıldılar

Mrt

İlçemiz Hayriye-Nuri Ertan İlkokulumuzun fiziki imkanlarının iyileştirmesi konusunda, Mimar Sayın Cem Kapancıoğlu önemli katkılarda bulunmuştur. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şahan Çöker destekleri için Hayırseverimiz Sayın Cem Kapancıoğlu' na plaket takdim etmiştir.

Kendilerine eğitime verdikleri değerli destekler için teşekkür ederiz.

Covid-19 veli, Öğrenci ve öğretmen bilgilendirme rehberi

Ekm

05-20 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kod Haftasında öğrencilerimiz etkin katılım sağlayarak kodlama eğitimi hakkında bilgi ve becerilerini öğretmenlerinin rehberliğinde gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ,Öğretmenlerimiz Aylin ÖZTÜRK ve Tuğba CENGİ'e etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bugün okulumuzda öğrencilerimize yönelik Çeşme Doğa ve Hayvan Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı Semra Çetinsoy tarafından sunumu yapılan "Eğitim Semineri" düzenlendi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma günü etkinliklerinde öğrencilerimiz sokak hayvanları için mama kapları ve su kaplarını okul çevresine yerleştirdiler. okul bahçesindeki ağaçlara kuşlar için yem bıraktılar. Duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.