İZMİR / ÇEŞME - Hayriye Nuri Ertan İlkokulu

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz bugün Röntgen nedir , avantajları nelerdir , nasıl yapılır ve zararları  hakkında bilgi sahibi oldular. Röntgen görüntüsünü etkinlikle pekiştirdiler.

Ekm

Çocuklarımız çok değerli ve onlar incitilmemelidir.

Gelecek çocukların elindedir. Bir çocuğun mutlu ve başarılı olmasının en öncelikli koşulu sevilmesi ve kendini güvende hissetmesidir. Gerek anne ve babası gerekse çevresindeki kişiler tarafından sevilen çocuklar ilerleyen yıllarda daha başarılı işlere imza atar. Bu nedenle tüm çocuklar sevilmeli ve bu sevgi onlara en doğru şekilde hissettirilmeli . Çocuklarımız çok değerli ve onlar incitmemeli.

Eyl

Anasınıfı öğrencilerimiz sıra dışı çizgi çalışması yaparak  Parçadan bütüne kavramı ile Zebra oluşturdular.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü 4-A sınıfı  öğrencileri Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından slayt gösterisi, günün anlam ve önemini anlatan konuşma , şiirlerin okunması ve 15 Temmuz Orotoryosunu ile programı tamamladılar. Programı hazırlayan 4-A sınıfı öğretmeni Tuğba ÇELİKTEN ve öğrencilerine  teşekkür ediyoruz.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı İlköretim Haftasını 2-A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri hazırlayıp sundu.

Etkinliklerinin sonunda 2-A sınıfı öğrencileri aramıza yeni katılan 1.sınıf arkadaşlarına balon hediye ederek okulumuza hoşgeldiniz dediler.

Eyl

Okulumuz sınıf öğretmeni İlknur DELLAL refakatında 4-B öğrencilerimiz Çeşme Festivali Karma Sergi açılışına katıldılar.

Eyl

3.Sınıflarımız  yaparak, yaşayarak ve ezber bozan etkinlikle Fen Bilgisi dersinde DÜNYAMIZIN katmanlarını öğrendiler.

Eyl

9 Eylül 2019 Pazartesi İlk ders zilimizin çalmasıyla 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı başladı. İlk dersimizde "Dersimiz Orman" konusu tüm sınıflarda etkinliklerle işlendi. Okulumuza yeni gelen öğrencilerimize hoşgeldiniz diyerek tüm öğrencilerimize yıl boyunca başarılar diliyoruz.

May

Rehber Öğretmen Güldane TANRIVERDİ okulumuz öğrenci ve velilerine "AKRAN ZORBALIĞI" konulu seminer verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Oyunun, çocukların eğitimi ve kişiliği üzerindeki olumlu etkileri tartışılamaz. Bir de öğretmenleri ile birlikte oynanıyorsa paha biçilemez.

Bu gün Drama dersinde öğrencilerimiz geleneksel eski çocuk oyunlarını derleyerek öğretmenleriyle oynadılar.